polДо поліції Львівщини уже відібрано сотню оперативників та дільничних – наразі вони пройдуть відповідне навчання. Разом з тим наприкінці березня, орієнтовно 29-30 числа, відбудуться ще співбесіди із кандидатами у слідчі.

Про це повідомила голова кадрової поліцейської комісії ГУ НП у Львівській області, громадська активістка Вікторія Балицька.

“Якщо підсумувати досвід минулого тижня, то картина вимальовується, хоч і не без сіро-коричневих барв, але в цілому оптимістична, із наявністю усіх кольорів веселки. За 4 дні (без 8 березня) ми із Володимиром Марусяком, Миколою Величковичем, Владиславом Дубиною та Сергієм Богдановим поспілкувалися із 173 претендентами на посади оперуповноважених та дільничних. Не рекомендовано до служби у поліції із них 70 чоловік. Це трохи більше третини”, – повідомила на своїй сторінці у Фейсбук Вікторія Балицька.

При цьому вона зазначила, що комісія найбільше звертала увагу на вмотивованість, порядність і професійну перспективність претендентів на службу в поліції.