Львівська HHmoda підкорює Відень

9 Березня 2018 18:45

У п’ятницю, 9 березня, львівська дизайнерка Наталя Гампль під своїм брендом HHmoda презентує в австрійській столиці Відні свою колекцію одягу TailoredCharacter. Сама авторка називає цю колекцію «одягом з характером», оскільки зроблений він конкретно під характер героя, людини, яка його носитиме.

«Ідея колекції – віддзеркалити в одязі характер героя. Тобто засадничо кожна одиниця одягу шилася спеціально під героя чи героїню, які ставали його співавтором, або кодизайнером», – сказала Наталя Гампль ZAXID.NET.

Щоб створити цілий look та отримати загальний гармонійний компактний образ персонажа, HH Moda запрошує до співпраці різних митців та бренди. Серед них, наприклад, німецька фірма Magnat та італійська Pininfarina, українські дизайнери Мар’яна Пущинська та Олеся Гринь, Любця Петрусь, майстерня «Рибка» та ін.

Показ заплановано у відомому віденському FashionTVcafe у форматі фешн-перформансу, який поєднуватиме класичний показ і цілком неформатний супровід – пояснення колекції, візуалізацію процесу творення «одягу із характером» й апробацію одягу потенційними покупцями.

Джерело: Zaxid.net