Від кур’єрів до фрілансерів: як знайти підробіток у Львові за 5 хвилин

6 Грудня 2017 23:04
Далеко не всі містяни мають роботу, яка повністю б забезпечувала їх потреби. Зарплатні зазвичай не вистачає, тож доводиться економити, і часто навіть відмовляти собі та сім’ї у найпотрібнішому.

Який вихід з цієї ситуації? Їх багато, але один з найбільш ефективних – додаткова робота. Час «лохотронів» минає – зараз для пошуку вакансій існують перевірені сервіси. Наприклад, безпечний та різноманітний підробіток у Львові доступний на Kabanchik.ua – всеукраїнському проекті, що об’єднує 50 тисяч замовників-роботодавців.

Пошук підробітку за новими правилами

Головна перевага сервісу – він економить час на пошуки підробітку та не допускає до цього процесу роботодавців-шахраїв. Так як проект зв’язаний з ринком послуг, додаткова робота теж направлена на виконання різноманітних робіт у цій сфері. Сайт охоплює майже тисячу категорій: від кур’єрської доставки до консультацій у сфері бізнесу.

Роботодавці тут оформлюють конкретні завдання: з чітко визначеними умовами, датою виконання, ціною. Витрачати час на перегляд всіх пропозицій не варто: інформація про кожне нове завдання надходить зареєстрованим виконавцям автоматично. Тож на пошук підробітку загалом витрачається до декількох хвилин на день – цього достатньо, що б проглянути завдання та подати заявку. Це зручно робити через спеціалізований мобільний додаток, що діє всюди, де є інтернет-підключення.

Найпопулярніші напрямки для підробітку

Багато категорій послуг користуються попитом серед львівських замовників, але є безперечні лідери. Наприклад, няня – на Kabanchik.ua, спеціаліста з догляду за дитиною шукають часто. Серед інших популярних категорій:

  • домашній майстер (сантехнік, електрик, слюсар, столяр та інші);
  • клінінгові послуги;
  • ремонт квартир;
  • ремонт техніки;
  • роздача рекламних листівок;
  • кур’єрська доставка;
  • фріланс.

Також містянам часто потрібен фотограф – Kabanchik.ua дає змогу знайти недорогого і досвідченого спеціаліста, тож цей напрямок теж перспективний.

Що потрібно для початку?

Пошук підробітку онлайн – це не чергова модна тенденція, а реальна перспектива ринку. Все більше замовників знаходять спеціалістів у Мережі, бо це швидко, зручно і досить надійно. Тому варто поспішити зайняти нішу на цьому ринку. Для початку достатньо зареєструватися на сервісі та пройти перевірку даних. Далі все залежить від старанності та цілеспрямованості виконавця.

Джерело: Галінфо