Сьогодні, 3 листопада, у львівському виставковому центрі «Південний Експо», завершився найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv», – прес-служба Львівської ОДА.
Захід тривав три дні і поєднав на одному майданчику національний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, школу фуд-журналістики та лекторії від досвідчених готельєрів і рестораторів.
Демонстрували свої знання та вміння не лише відомі мастер-шефи, але й початківці та сумлінні опановувачі кулінарного мистецтва. Відтак понад 80 учасників отримали заслужені відзнаки по завершенню фестивалю.
А ще у межах заходу встановили рекорд України – «Найбільший об’єм кулешу, приготованого в одному казані», кухарі приготували загалом 3543 літри кулешу.
Новинкою цьогорічного «HoReCa Show Lviv» стали змагання піцейол, які є підготовкою до Чемпіонату світу в Італії. Майстри піцерійної справи позмагались на найшвидшу та найбільшу розтяжку тіста, майстер-класи з піца-фрістайлінгу та змагання в номінації «Класична піца».
Окрім кулінарних змагань на фестивалі діяла школа food-журналістики, де своєю майстерністю ділились журналісти, блогери, експерти з ресторанних комунікацій, спеціалісти з фуд-фоторгафії і фуд-відео.
Також в межах фестивалю свою найкращу продукцію представили агровиробники з усієї Львівщини.