Львівський “Електрон” удосконалив автобуси для Ужгорода

19 Вересня 2019 07:32

Днями автобусний парк Ужгорода отримає першу партію нових осучаснених автобусів “Електрон”. У них більш зручні сидіння, встановлено відеоспостереження і поліпшена система обігріву. Про це повідомляється на офіційному сайті підприємства “Електрон“.

“З огляду на досвід експлуатації комунальним підприємством “Ужгородський муніципальний транспорт” в конструкцію автобусів внесено ряд конструктивних змін. Йдучи назустріч побажанням замовника і пасажирів, в салоні встановлені набагато зручніші пасажирські сидіння – вони нового, європейського зразка, розроблені і вироблені на “Електроні””, – зазначають на підприємстві.

Крім того, істотно вдосконалена система кліматизації автобусів. Внесено зміни в систему обігріву: тепер салон і кабіна водія опалюється окремо. Конструктори заводу встановили більш потужні вентилятори в салоні, збільшена швидкість їх обертання, змінена система кондиціонування в кабіні водія. Салон автобуса додатково обладнаний фільтрами, які зменшують потрапляння пилу всередину. З цією ж метою встановлені спеціальні щітки дверей, а самі двері мають нову систему приводу для більш плавного відкривання.

Також конструктори допрацювали систем аварійних виходів і встановили додаткове обладнання, зокрема змінили систему відеоспостереження – тепер в автобусі будуть працювати 6 відеокамер, в тому числі і кабіні водія. Технічно допрацьовується і згодом буде додана функція можливості перегляду відео в режимі онлайн.

У нових автобусах “Електрон” внесені і інші технічні зміни.

В цілому місто отримає 10 таких автобусів, довівши парк “Електронів” в Ужгороді до 20 одиниць.

Джерело: STATUS.QUO