Готівкові гроші влади до державних банків України

1 Вересня 2018 10:55

dt.ua

Влада активно переконує громадян, що без чергового траншу МВФ у 1.9 млрд. доларів, через який для населення до того ж зростуть тарифи, Україну чекає дефолт.

Команда Громадського руху «Рідна країна», на відміну від влади, пропонує альтернативу дорогим кредитам та підвищенню тарифів.

Нинішні очільники держави прагнуть легких зовнішніх запозичень для прикриття провальної економічної політики, ми ж пропонуємо простий рецепт отримання грошей в межах країни без підвищення тарифів чи боргових зобов`язань.

За оцінками НБУ готівкові збереження населення країни сягають більше 300 мільярдів гривень. Як засвідчили електронні декларації посадовців та чиновників, саме вони є ЛІДЕРАМИ ГОТІВКОВИХ ЗАОЩАДЖЕНЬ У ДЕРЖАВІ. Тому пропонуємо оголосити у Верховній Раді 4 ВЕРЕСНЯ – ДНЕМ ПОРЯТУНКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ.

В перший день роботи парламенту воюючої країни депутати розпочинають патріотичну акцію «ГОТІВКОВІ ГРОШІ ВЛАДИ ДО ДЕРЖАВНИХ БАНКІВ», яка полягає у внесенні своїх готівкових збережень на рахунки ДЕРЖАВНИХ БАНКІВ. Для прикладу, права рука Президента і один із лідерів БПП Ігор Кононенко тримає в готівці 900 тисяч доларів і 800 тисяч.євро. А друг сім`ї Януковича і депутат фракції Порошенка Максим Єфімов тримає у готівці 180 млн грн та 5 млн доларів.

І ЧИСЛО ЇХНЬОГО КЕШУ — НЕСЧИСЛЕННЕ, афористично кажучи!

Для Уряду ДЕНЬ ПОРЯТУНКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ пропонуємо провести 5 вересня. Перше засідання Володимир Гройсман мусив би розпочати із загального інформування. Він, між іншим, вже почав вкладати свій кеш у банки. Бо, як відомо, у 2016 році він задекларував ГОТІВКОЮ лише 2 млн 380 тисяч. грн, 870 тисяч доларів та 460 тисяч євро; а його дружина — 1 млн 600 тисяч грн і 372 тисяч доларів.

Володимир Гройсман мусив би закликати ВСІХ УРЯДОВЦІВ ТА АГЕНТІВ ЗМІН показати приклад і покласти свої готівкові збереження до рідних українських, державних банків. І одночасно переконати свого батька — Бориса Гройсмана долучитися до патріотичної акції. Нагадаю, батько прем`єра задекларуваав за 2017 рік 675 тисяч грн, 360 тисяч євро і 260 тисяч доларів ГОТІВКОЮ.
ДНІ ВНЕСЕННЯ ГОТІВКИ ДО БАНКІВ для АП, ГПУ, НАБУ,НАЗК,ВС,КС…та сотень інших владних структур пропонуємо не визначати. Вони як патріоти України й самі це можуть зробити.

Підсумок:
як вчили наші класики, ЛЮБИТИ УКРАЇНУ ТРЕБА і ДО ГЛИБИНИ ВЛАСНОЇ КИШЕНІ!
Ми переконані, що патріотичну акцію «ГОТІВКОВІ ГРОШІ ВЛАДИ ДО ДЕРЖАВНИХ БАНКІВ», яку пропонує команда  Громадського руху «Рідна країна», активно підтримають у владі, а як каже українська народна мудрість — за ними потягнуться і прості люди!

Команда Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна»