Львівська міськрада: обличчям до дитини

21 Червня 2018 12:27

У львівській Ратуші відкрили дитячу кімнату

фото ЦНАПу
Першим відвідувачем дитячої кімнати став хлопчик Марко

 

У четвер, 21 червня, у львівській Ратуші відкрили дитячу кімнату, де відвідувачі Центру надання адміністративних послуг та мерії зможуть безкоштовно залишати своїх дітей на кілька годин. Кімната працюватиме у будні дні з 9:00 до 17:00.

Кімнату облаштували на першому поверсі у кабінеті №117 (поруч з відділом супроводу ОСББ). Щоб лишити дитину в дитячій кімнаті, батькам необхідно написати відповідну заяву у ЦНАПі. Одночасно перебувати в кімнаті можуть не більше семи дітей, при цьому кожна дитина – не довше двох годин. Приносити їжу у кімнату не можна.

Директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик зазначила ZAXID.NET, що у дитячій кімнаті можна залишати дітей віком від 3 до 7 років. За ними будуть дивитися вихователі. Дитяча кімната облаштована камерами спостереження, зображення з яких виводиться на екран у ЦНАПі, таким чином батьки зможуть спостерігати за дітьми. Також батьки можуть залишитись у дитячій кімнаті разом зі своєю дитиною.

Валентина Бартошик додала, що залишати дітей у дитячій кімнаті зможуть також працівники мерії та депутати.

Нагадаємо, що облаштувати дитячу кімнату у ратуші депутати спочатку планували у кабінеті №103, де розміщене управління туризму. Проте потім ЦНАПу для цієї потреби виділили кабінет, який раніше був одним із приміщень департаменту ЖКГ.

Джерело: Zaxid.net