Львів планує програму ресоціалізації

11 Квітня 2018 17:26

Роботи щодо реконструкції приміщення, які активно тривали протягом минулого року, йдуть до завершення. Повністю впорядкувати об’єкт і ввести Центр в дію планується в серпні.

За повідомленням прес-служби міськради, Центр відкриється на вул. Угорській, 2 «а».  З третього по дев’ятий поверх розмістяться адміністративні приміщення, житлові кімнати, приміщення для тренінгів, семінарів і майстер-класів, харчоблок, санвузол, душова та інші, необхідні для нормального проживання приміщення.

Крім тимчасового проживання, фахівці тут також будуть надавати юридичну й психологічну допомогу, допомагатимуть знайти роботу. Планується, що тут працюватимуть соцпрацівники, психологи, спеціалісти по працевлаштуванню. Тобто, людині буде надаватись повний комплекс ресоціалізації, можливість тимчасового проживання (до року),  щоб влаштуватись на роботу та отримати можливість себе забезпечувати самостійно.

«У приміщенні, де розміщується Центр, раніше був гуртожиток. Люди, котрі тут проживали, переселені в інші помешкання», – поінформував Ігор Кобрин, керівник управління соціального захисту міськради.

Центр підпорядковано управлінню соціального захисту міськради.

Джерело: lv.oblast.online