Весняні барви Львова

11 Березня 2018 22:58
 “Лабіринт”

До 7 березня у Галереї сучасного сакрального мистецтва «IconArt» (вул. Вірменська, 26) можна подивитись на творчість Ярослави Ткачук. Мисткиня намагається по-своєму передати ідею лабіринтів-схем, які оточують сучасний світ: це – мережі інтернету, транспорту, комунікацій та навіть робота людського мозку. Вхід вільний.

 “Під європейським капелюхом”

До 7 березня у відділі українського мистецтва ХХ ст. НМЛ ім. А. Шептицького (вул. Драгоманова, 42) триватиме виставка Романа Турина. Відвідувачі матимуть нагоду ознайомитися з творчістю живописця, який творив у Львові 1930-х років, та глибше пізнати атмосферу європейського міста Лева.

 “Там, де завжди весна”

До 9 березня у арт-салоні “Сливка” (вул. Театральна, 24) буде можливість відвідати виставку живопису Уляни Король. Творчість художниці присвячена весні, свіжості та щоразу новим квітам, які мисткиня відкриває для себе у подорожах. Вхід вільний.

 “Закохані у Львові”

До 10 березня у ресторані імпровізацій “Грушевський cinema jazz” можна оглянути виставку Лілії та Сергія Макушиних. Кажуть, що Львів — це маленький Париж, місто закоханих, переконайтесь у цьому, подивившись на творчість подружжя митців.

“Знайомі обличчя”

До 14 березня у мистецькій галереї Гері Боумена (вул. Наливайка, 18) триватиме ретроспективна виставка львівського маляра та іконописця Петра Гуменюка. Глядачі матимуть нагоду подивитись на портрети відомих українців, наприклад, Євгена Дзиндри чи Наталки Половинки. Вхід вільний.

 “Інтервенція”

До 26 березня у Центрі Шептицького (вул. Стрийська, 29) експонуватимуть виставку «Інтервенція» Данила Ковача. Автор ліногравюр та відбитків з використанням радянської гуаші, зеленої емалі, спреїв та радянських плакатів, торкається у своїй творчості питання пострадянської ідеології, яка «як бур’ян проростає крізь свіжий постелений асфальт». Вхід вільний.

 “In the landscape”

До кінця березня у Музеї ідей (вул. Валова, 18а) експонуватимуть виставку живопису Ольги Піняжко. Художниця з Дніпра представить публіці роботи, створені впродовж минулого року на Львівщині, Івано-Франківщині та Закарпатті. Основна тема, яка проходить крізь усю виставку — це пейзажі величних українських гір.

 

Автор: Є. П., спеціально для 032.ua,

усі фото з відкритих джерел

Джерело: 032.ua