Львівькі ілюстратори: гумор, креатив та любов

14 Грудня 2017 00:33

Майстерня «Аґрафка»

 Творчу студію представляє сімейний тандем Романи Романишин та Андрія Лесіва. В їхній майстерні багато книг, живопису і кави. Художники люблять те, що творять, захоплюються кожною новою ідеєю та втілюють її в нову найулюбленішу форму.

Пропонуємо переглянути ілюстрації до дитячої книжки «Антоніми», виданої «ВСЛ» у 2014-му році:

  

Наталка Гайда

Художниця та дизайнер Наталія Гайда ілюструє дитячі та підліткові книжки для видавництв «Урбіно» та «ВСЛ». Мисткиня також брала участь у роботі «Walt Disney» і «Simpsons». Є авторкою популярного інтернет-коміксу Лисий Кот.

Ось, як виглядають світлини зі сторінки Лисого Кота у Facebook:

  Оксана Була
 Львівська художниця займається ілюстрацією, а також дизайном. Учасниця українських і міжнародних виставок Оксана Була дала «життя» мальованим мешканцям лісу Tukoni, а також стала авторкою двох дитячих книг «Ведмідь не хоче спати» та «Зубр шукає гніздо». Письменниця ж і проілюструвала обидва видання.

Ілюстрації до книжки «Ведмідь не хоче спати»:

   

Анастасія Стефурак

 Неймовірна серія ілюстрацій до книжки «Українські прислів’я» 2013-го стала дипломним проектом Анастасії на магістратурі ЛНАМ. Удосконалюючи техніку комп’ютерної графіки та колажу, художниця працювала графічним дизайнером в студії дизайну. Співпрацює з «Видавництвом Старого Лева».

Надія Кушнір

 Львівська ілюстраторка та дизайнерка, упорядниця й координаторка всеукраїнського літературно-художнього проекту «Горицвіт». Оформила близько 33 дитячих, підліткових і дорослих книжок для видавництв «Веселка», «Урбіно», «Віват» та інших. Власниця знаменитого Гуся. Під псевдонімом «Надьожна» цьогоріч видала книжку «Як Гусь свою любов шукав», ставши авторкою й тексту, й ілюстрацій.

За матеріалами «ВСЛ» та «Barabooka».

Джерело: 032