“Пісня добра і зла” лунатиме у Львові

8 Листопада 2017 00:56

На днях до Львова завітає один з найвидатніших піаністів сучасності Емануель Акс. Тут він візьме участь у постановці «Східно-західна вулиця. Пісня добра і зла».

Мистецький перформанс-драму представлять 11 листопада о 19:00 у Львівській обласній філармонії, передає прес-служба закладу.

«Цей твір пропонує новий погляд на Нюрнберзький процес та історію сучасного міжнародного права через долі трьох юристів.

Це розповідь про двох випускників Львівського університету Герша Лаутерпахта та Рафаеля Лемкіна, які винайшли юридичні терміни для найжахливіших злочинів 20 століття – «злочин проти людяності» та «геноцид», у яких визнали винним третього – Ганса Франка, генерал-губернатора окупованої Польщі», – йдеться у повідомленні.

Вистава відбуватиметься в супроводі творів класичної музики у виконанні артистів з Нью-Йорка, Парижа та Берліна.

Ця подія є частиною ширшої програми «Права, правосуддя і пам’яті міста», яка натхненна історіями видатних юристів-міжнародників, пов’язаних із містом Львовом і включає публічні лекції, дискусії, конференцію та відкриття меморіальних таблиць видатних юристів Герша Лаутерпахта, Рафаеля Лемкіна і Луї Зона, які свого часу вивчали право у Львівському університеті.

Джерело: ZIK