У центрі Львова сьогодні відбувся Марш захисників України

6 Грудня 2016 15:08
vgolos.com.ua

vgolos.com.ua

У Львові сьогодні, 6 грудня, на честь 25-річчя створення Збройних сил України відбувся Марш захисників України. Понад 1000 учасників та близько 30 одиниць техніки урочисто пройшли проспектом Свободи.

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

У своєму виступі командувач Львівського гарнізону, начальник Нацакадемії сухопутних військ імені гетьмана П.Сагайдачного Павло Ткачук підкреслив, що віра в перемогу міцна завдяки єдності армії і народу.

«Сьогодні цю єдність демонструє Марш захисників України, де в одному строю разом із воїнами Збройних сил України пройдуть не тільки представники інших силових структур, а й добровольці та волонтери», – сказав Ткачук.

Вшанувавши загиблих під час військових дій хвилиною мовчання, повз площу та пам’ятник Шевченкові урочисто пройшли парадні розрахунки військових частин Львівського гарнізону, а також військової техніки.

У Марші взяли участь підрозділи військових частин Збройних сил України з усієї Львівщини, учасники АТО, прикордонники і воїни Національної гвардії України, ветеранські та волонтерські організації, а також військовий оркестр Національної академії сухопутних військ.