Фестиваль «ГорбоГори» пройде неподалік Львова вдруге

26 Серпня 2018 08:15

Фото: drohobych-rda.gov.ua

25-26 серпня поблизу села Хоросно в Пустомитівському районі Львівської області. відбувся ІІ Фестиваль агротуристичного кластеру «ГорбоГори», метою якого є популяризація створення агротуристичних кластерів на Львівщині та в Україні, як прикладу сталого розвитку сільських територій.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «В межах фестивалю відбудуться такі події: ярмарок регіональної продукції «Добрі традиції Галичини», де буде можливість придбати та продегустувати унікальну продукцію регіонального виробництва; приготування та дегустація страв української кухні, майстер-класи із валяння вовни, різьблення по дереву, видування скла, плетіння пшеничного перевесла; зоокуток; шоу «дронів»; равликові перегони, вело-пробіги та пішохідні екскурсії, катання на конях, політ на повітряній кулі, тест-драйви на автомобілях, розваги для дітей ( лабіринт, батут, гірки, скеледром); виступи місцевих колективів Пустомитівського району».

«У межах фестивалю відбулося нагородження переможців конкурсу кошиками з апетитним наповненням від учасників ярмарку та сертифікатами на ексклюзивну екскурсію територією ферми «Західний Равлик», де буде можливість побачити увесь процес вирощування равликів. Гостей та учасників заходу будуть розважати місцеві колективи Пустомитівщини та звучала українська музика від діджея», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На фестиваль і до Львова курсували два безкоштовні автобуси. Фестиваль організовано агро-туристичним кластером «ГорбоГори», який проходив за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Пустомитівської районної державної адміністрації та Пустомитівської районної ради», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Джерело: DailyLviv