Будівництву на вул. Професора П. Буйка видали містобудівні умови та обмеження

7 Травня 2017 15:18

Фото: www.kvitka.house

Виконавчий комітет міськради затвердив містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ПП «Юридичне агентство» житлового будинку з підземною автостоянкою, громадськими приміщеннями та вбудованою трансформаторною підстанцією і даховою котельнею на вул. Професора П. Буйка, 27.

Варто зазначити, що забудовник не вперше намагався отримати містобудівні умови та обмеження, через те, що будівництво буде вестись в колишній промисловій зоні, а також через низький розвиток соціальної інфраструктури поблизу.

Щодо компанії забудовника, то ПП «Юридичне агентство» зареєстроване за адресою м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26. За цією адресою перебуває штаб-квартира відомої львівської мережі кав’ярень та ресторанів «!FEST», а також девелоперська компанія «Квітка», на сайті якої розміщено проект будинку на вул. Професора П. Буйка, 27.

Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, будинок матиме висоту у 57 метрів – 16 поверхів.  Наразі мова йшла про видачу дозволів на 1 секцію ЖК, де має бути розміщено 60 квартир.

Цікавим є те, що за словами секретаря Львівської міськради Анатолія Забарила,  компанія отримала ділянку під забудову, викупивши її у Фонду держмайна за 2,5 тис. грн.