Львів прийме світовий конгрес індивідуальної психології

13 Березня 2018 09:39

Представники міжнародного організаційного комітету світового конгресу індивідуальної психології зустрілися зі львівськими психотерапевтами. Закордонна делегація обговорила з ними організаційні моменти майбутньої наукової події, зокрема, місця, де її можна буде провести у 2020 році.

До цього часу представники МОК спостерігатимуть, як наше місто буде готуватися до зустрічі психотерапевтів світового масштабу. «Це поважна організація, яка працює у напрямі соціального, педагогічного та спільнотного психоаналізу. Вони вже оцінюють, як ми можемо організувати світовий конгрес. А от мікроконгрес влаштують у листопаді», ‒ розповів завідувач кафедри психіатрії університету імені Данила Галицького Олександр Фільц.

Заявку про те, щоби наукова зустріч світового масштабу відбулася саме у Львові, подали два роки тому, а запрошення міська команда психотерапевтів презентувала на попередньому конгресі в американському Міннеаполісі. На світовий конгрес індивідуальної психології з’їжджається від 300 до 500 учасників.

Джерело: Zaxid.net