Львів’яни знайомляться з вимогами технологічного регулювання

4 Березня 2018 15:11
Упродовж двох днів, 15-16 березня, в департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА проведуть семінар-тренінг «Реалізація вимог ЄС щодо технологічного регулювання в Україні». До участі в заході запрошують представників бізнесу, органів місцевого самоврядування та державної служби за напрямками аграрний сектор, харчова промисловість, туризм. про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час семінару учасниками висвітлять такі теми – зміни у торговельному режимі після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, стимулювання малих та середніх підприємств у наближенні національних вимог до європейських в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості, міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо їх функціонування.

Практичний аспект семінару включатиме розробку рекомендацій щодо впровадження системи технічного регулювання в Україні, презентацію онлайн-платформи для консультацій. Вона дозволить всім бажаючим залишити свої запитання до експертів та отримати відповіді, формування ініціативних фокус-груп, які працюватимуть над розвитком регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК), а також налагодженням міжрегіональної співпраці.

Тренінг проведуть в межах реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС  (УС ПГС) та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП).

Участь у заході – безкоштовна. По завершенню учасники отримають сертифікати.

Для участі в семінарі,  необхідно зареєструватись за посиланням.

Контактні особи – Людмила Чабак (0669783411), Тетяна Васильківська (0503715382).

Джерело: Галінфо