Львів як майданчик надання дистанційних послуг

3 Лютого 2018 20:11

Роботу в цьому секторі можуть отримати кілька десятків тисяч осіб.

Фото: coworkinginsights.com

ФОТО: COWORKINGINSIGHTS.COM

Упродовж наступних двох років низка відомих міжнародних компаній можуть відкрити у Львові свої підрозділи, що надаватимуть послуги дистанційно, повідомив на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Він подає перелік із майже 40 компаній світового рівня, з якими зараз ведуть переговори на цю тему. У переліку, зокрема, такі компанії як Deutsche Telekom Services, Telia, John Deere, Siemens, Nasdaq, Nokia, AXA Assistance Shared Service Centre, Philips Lighting HR Services Europe, ROCKWOOL Global Business Service Center, Thyssenkrupp Group Services, IBM International Business Machines та інші.

«Частина з перелічених далі компаній в найближчий рік-два стануть роботодавцями у місті Львові в галузі шерсервіс центрів та аутсорсинг послуг», – написав Роман Матис.

За його словами, цей ринок має більший обсяг, ніж ІТ-сектор – там у три-чотири рази більше робочих місць. За попередніми розрахунками може йтися про ринок праці для 50-60 тисяч осіб.

Джерело: Твоє місто