Форум інноваційної Освіти відбувся у Львові

11 Грудня 2017 15:23

9 грудня Львів перетворився на майданчик для активних освітян, що обговорили інновації та зміни в освіті України, які можна реалізовувати вже зараз. 

Centre of Innovational Education “Pro.Svit”  об’єднав для обговорення 220 учасників та 20 експертів.

Сьогодні Україна проходить шлях освітньої реформи. Для того, аби реформа була реалізована,  потрібно запустити рух на місцях вчителів, директорів, мешканців громад, які наповнять освітні заклади новими смислами та привнесуть культуру творення інноваційного середовища у свої школи.

Форум Інноваційної Освіти  став майданчик для обміну ідеями, досвідом, практиками втілення інновацій у школах. Форум відкрив можливість масштабувати кращі практики Україною, створювати партнерські проекти, разом рухатись у напрямку розвитку шкіл і освіти в країні.

Спеціально запрошені спікери, вчителі та директори, освітні тренери та громадські активісти розглянули актуальні питання розвитку середньої освіти в Україні та провели майстер-класи.

“У нас під одним дахом – люди з усіх куточків країни, які творять нову школу! Від Краматорська до Дрогобича ??

Дивлячись на те, що відбувається в країні і світі, вірю, що освіта – це чи не єдиний вихід на траєкторію сталого розвитку” – написала на своїй фейсбук-сторінці Лілія Боровець

 

Джерело: Про.Світ