“Львівська майстерня шоколаду” в Баку

10 Грудня 2017 14:23

Український холдинг !FEST 15 січня наступного року відкриває в Баку другу кав’ярню “Львівська майстерня шоколаду”.

“У Польщі у нас є два заклади: “Краківська майстерня шоколаду”, але там важко йде бізнес і я незадоволений результатами.

З іншого боку, ми відкрили в Баку “Львівську майстерню шоколаду” в минулому році і зараз відкриваємо ще другу”, – сказав глава і співвласник холдингу Андрій Худо.

За його словами, зараз !FEST належить 44 таких кав’ярні в Україні, 1 – в Чехії, 2 – в Польщі. З них – 38 діють по франчайзингу, 6 – належать компанії. Компанія імпортує шоколад для кав’ярень з Бельгії. Холдинг !FEST, заснований в 2007 році у Львові, розвиває мережу креативних ресторанів, кав’ярень і магазинів в Україні. Один з перших відкритих об’єктів Холдингу є ресторан “Криївка” у Львові, серед інших закладів з оригінальною концепцією: “Мазох-cafe”, “Фестиваль-ресторація” Лівий берег”, ресторани “Зеник Митник”, ресторан-музей “Гасова лямпа”, “Перша Львівська грілева ресторація м’яса та справедливості”, “Найдорожча ресторація Галичини”, “Львівська копальня кави”, реберні “Під Арсеналом” та ін.

!FEST також розвиває мережу магазинів-кондитерських “Львівська майстерня шоколаду” (власні і франчайзингові, крім Львова), “Львівські пляцки” (власні і франчайзингові), винний бар “П’яная вишня” (власні і франчайзингові), а також мережу продуктових супермаркетів у Львові.

 

Джерело: Prolviv.com