“День сталої енергії” у Трускавці на Львівщині

5 Грудня 2017 13:04

У рамках європейської ініціативи «Угода мерів» у місті Трускавець 14 грудня, відбудеться «День сталої енергії».

Про це ІА ZIK повідомили у Трускавецькій міській раді.

Метою проведення «Дня сталої енергії»  є популяризація енергоефективних технологій, їх впровадження для зменшення споживання енергоресурсів. Захід присвячений зменшенню викидів вуглекислого газу та збереження екоклімату.

Організовується ряд заходів, присвячених раціональному використанню енергоресурсів та підвищенню енергоефективності. Зокрема, в навчальних закладах пройдуть тематичні заняття та конкурси малюнків.

Також заплановано проведення семінару-презентації для мешканців міста, голів ОСББ за участю фірм-виробників, спеціалізованих торгових компаній енергоефективного обладнання та представників банків, які працюють з програмою «Теплі кредити». Захід відбуватиметься для підвищення рівня обізнаності мешканців міста щодо впровадження енергоефективних заходів, які сприятимуть зменшенню витрат на енергоносії.

Семінар відбудеться 14 грудня о 14:00 в приміщенні Народного дому. На семінар запрошуються голови ОСББ та мешканці міста.  Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/12/04/u_truskavtsi_proyde_den_staloi_energii_1218949

Джерело: ZIK