“Палярня Чехович” у Львові

3 Грудня 2017 12:56

“Палярню Чехович”, де вам запропонують справжню обсмажену каву.

Перші враження та інтер’єр.

“Палярня Чехович” перебуває досить далекувато від центральної частини міста, а саме на вулиці Героїв УПА, 62.

Інтер’єр в “Палярні” простий та водночас цікавий: висока стеля, на яких можна помітити звисаючі дроти, які при цьому нікому не заважають, дерев’яна підлога та стильні меблі з різними видами кавоварок та інших аксесуарів.

Значну частину території закладу займає барна стійка, де бармени готують каву для відвідувачів закладу.

Меню.

Перелік кавових напоїв та інших страв, які тут можна скуштувати, є одразу на столиках. Для ще більшої зручності, велика дошка із меню розташована одразу за барною стійкою. Зазначимо, що крім кави тут ще подають сніданки, салати, сендвічі, десерти та супи.

Що по-чому.

Ціни більш ніж різноманітні. Якщо ви вирішили просто випити кави, то за одинарне еспрессо (30 мл), треба викласти 32 гривні. Якщо ви більше полюбляєте лате, то за 300 мл цього напою доведеться заплатити 45 гривень. Якщо ж ви плануєте поснідати, то наприклад за яєчню з телятиною, беконом, сиром черрі, квасолею, твердим сиром та тостом, треба заплатити 90 гривень.

Що ми замовили.

Ми вирішили замовити собі дві кави: еспресо з молоком та каву кемекс, і 150 грамів десерту тірамісу. Ось як виглядало наше замовлення:

До слова, каву для відвідувачів тут готують по-особливому: її обсмажують. Тож наші друзі, які й порадили нам завітати в “Палярню” попереджали нас, що нам може не сподобатись така кава, аже напій може бути гірким, через спосіб приготування.

Це смачно?

Так. Смачними були і кава, і десерт. Ми особисто не відчули ніякої гіркоти від кави, можливо через те, що наші напої були з молоком. Та й сама “Палярня” справила досить хороше враження. Ми помітили, що львів’яни полюблять це місце та приходять сюди цілими сім’ями.

Це місце.

Туалет в “Палярні Чехович”  досить великий за розміром та складається з двох частин. В першій розташована раковина для миття рук і дзеркало, а в іншій частині вже сам туалет. Тут чисто, за цим слідкують, а на дверях навіть є розклад чергувань, якого насправді дотримуються.

Чек.

За дві кави та тірамісу ми заплатили 155 гривень. До слова, оплачувати своє замовлення потрібно одразу у баристів.

 

Вердикт.

“Палярна Чехович” – по-справжньому чудове місце, де готують смачну каву та десерти. Місце доволі популярне, тож будьте готові до того, що під час ваших віддвідин у “Палярні” буде досить людно. Баристи – приємні люди, які підкажуть новачку, яку каву варто спробувати. Музика, яка лунає в закладі, не заважає розмовляти людям, які перебувають в “Палярні”.

Джерело: 032