Львів’ян запрошують на благодійний гаражний розпродаж.

6 Листопада 2017 00:22

Спільнота «Емаус-Оселя» та Імідж-театр «Пані Кураж» проведуть гаражний розпродаж «Антикварне кіно про антикварне життя». Про це повідомляє «Емаус-Оселя» на своїй сторінці у Facebook. На розпродажі можна буде придбати речі, які львів’яни віддають на благодійність – одяг, книги, предмети побуту, а також посуд від партнерських спільнот «Емаус» в Німеччині.
Також для відвідувачів підготували постановку «Антикварне кіно про антикварне життя».
«Прагнемо через кіно, театр,образотворче мистецтво, музику, танці і моду зняти кіноколаж “Антикварне кіно про антикварне життя”». Прагнемо створити атмосферу кіномайданчика, де гості свята ніби приміряють на себе не тільки вбрання, але й підбирають реквізит, декорації і аксесуари для участі в зйомках кіно. Львів – ніби велика антикварна крамниця, в якій життя як мозаїка – об’єднані люди різних національностей, арт-об’єкти, стилі, епохи… Це маленький кіноабсурд, але великий перформанс і гаражний розпродаж», – розповідає режисерка театру Світлана Чанкова.

Розпродаж проведуть 12 листопада з 13:00 до 18:00 у приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). Усі кошти з гаражного розпродажу буде використано на соціальні проекти Спільноти «Емаус-Оселя».
Нагадаємо, «Емаус – Оселя» займається збором непотрібних речей мешканців Львова та використовує їх на соціальні потреби. У 2013 році організація встановила перші в Україні контейнери для вживаного одягу, книг та взуття. Сьогодні їх є двадцять три у різних районах Львова. У 2016 році «Емаус – Оселя» здала на переробку близько 200 тонн непридатного до носіння одягу, а добрий одяг роздала потребуючим.

Джерело: Твоє місто