А що у нас з подвійним громадянством чиновників?

27 Жовтня 2017 16:38

glavcom.ua

Точніше, куди зник розрекламований владою законопроект про заборону подвійного громадянства наших чиновників?!

Нагадаю: президентський законопроект щодо подвійного громадянства з реєстраційним номером 6175 був внесений 13 березня 2017 року як невідкладний. Він пройшов процедуру розгляду у профільному Комітеті з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, та 11 квітня був направлений на доопрацювання. З того часу – вже півроку – про нього нічого не чути.

Може, саме тому, чиновники та бізнесмени Закарпаття й надалі захищають інтереси угорської влади і її політичних партій, а не національні інтереси України? До речі, щойно журналісти з Ужгорода надіслали список із 314 закарпатських підприємців, які отримали фінансову допомогу в сумі близько 10 тисяч євро кожному від угорського уряду у 2017 році. Подібна фінансова допомога надається і чиновникам, і вчителям того краю…

А ви ще досі вірите, що в Закарпатті й на Буковині ВСІ ЧИНОВНИКИ день і вночі досі дбають про Україну? Бо, судячи з усього, київська влада переконана, що Закарпатська ОДА та Закарпатська обласна рада досі підтримують українські провладні партії, а не угорську партію «Йоббік»!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»