«Баба Род»: у Львові готують фестиваль та експозицію ленд-арт скульптур

17 Серпня 2017 14:50

фото: gazeta.lviv.ua

24 — 27 серпня, на території парку Знесіння з базою на «!FESTrepublic» відбудеться унікальний фестиваль «Баба Род», назва якого походить від однойменного пагорбу на Знесінні.

Про це сайту 032.ua повідомили організатори заходу.

Подія має на меті підтримати парк Знесіння та «розповісти» відвідувачам про місцевість, де зародився первісний Львів і показати неймовірні інсталяції плит-пісковиків океану Тетіс, капищ язичницьких богів та багато іншого.

За словами директора парку Мар’яни Задорожної, це хороша можливість зробити парк місцем постійного проведення фестивалів, які показують гостям історичні, автентичні, сакральні об’єкти.

Над втіленням проекту працювали митці зі Львова, Харкова, Києва та Ужгорода.

Експозиція працюватиме щодня у період 24 — 27 серпня, з 14 години і до пізньої ночі. Вхід на фестиваль вільний, безкоштовний автобус щогодини курсуватиме від Арсеналу.

Для відвідувачів діятиме також територія «!FESTrepublic» на Старознесенській, з фудкортом, музикою, дитячою зоною, яка працюватиме до 23 години.

26 серпнятут запланований ембіент-концерт з хором і техно-рейв.

Довідково:

Ленд-арт — вид художньої діяльності, об’єктом якої є реальний пейзаж, а завдання митців — інтегрувати художні елементи у природній ландшафт.

Джерело: 032