Художниця Анастасія Старко чекає на нас у “Саду”

2 Серпня 2017 20:04

У галереї Гері Боумена – нова виставка

Ви теж маєте власний Сад, де б на основі спостережень за собою та зовнішнім світом вирощували і впорядковували би власний світ? І цей світ «підлягаючи власним законам, буйно розростався і цвів би»?

Бо в молодої художниці Анастасії Старко, чия персональна виставка відкриється сьогодні, 2 серпня, в галереї Гері Боумена, такий Сад є. І вона в цьому «Саду» продовжує робити те, що робила у першому своєму персональному представленні, «Маланхолія» ( Bunkermuz, Тернопіль) – «досліджувати межі внутрішнього простору, своєї чутливості і беззахисності».

А це насправді щиро цікаво – їй як митцю, бо хоче знати, ким є і куди може прямувати, мистецтвознавцям, що отримують під свою мистецтвознавчу «лупу» нове ім’я, та й глядачам, які поки що тільки приглядаються, як ці ідеї молодої художниці можна спожити.

Минулорічна випускниця кафедри графіки та дизайну друкованої продукції Української академії друкарства Анастасія Старко тим часом зі своїми творами на львівський глядацький суд виходить не вперше. Вона вже була учасницею кількох творчих проектів, має у своїй творчій біографії також відмітки про участь у таких у Харкові та Тернополі.