Заступника начальника управління водних ресурсів Львівщини відсторонили від посади

30 Квітня 2017 08:51

Фото: versii.if.ua

Личаківський районний суд міста Львова 27 квітня задовольнив клопотання про відсторонення від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Як зазначили в прокуратурі, в грудні 2015 року проти вказаного посадовця було скеровано до суду обвинувальний акт за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, а саме: вимагання та одержання 25 тис. грн неправомірної вигоди за сприяння у пришвидшеному виготовленні проектно-кошторисної документації та заниження вартості будівельних робіт водойми.

Тоді ж суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави в розмірі 97,4 тис. грн, яку він сплатив. Водночас чиновника відсторонили від займаної посади, а на все його майно наклали арешт.

«Однак, щоб уникнути виконання вказаного рішення суду та мати можливість впливати на хід судового розгляду у кримінальному провадженні, посадовець перевівся на посаду вже заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів», – зазначено в повідомленні.

Джерело: leopolis.news