Депутати-атовці вимагають звіту керуючого справами облради

24 Лютого 2017 13:45

Депутати-атовці вимагають звіту керуючого справами облрадиГолова депутатської групи «Міжфракційне об’єднання бійців АТО у Львівській обласній раді» Михайло Нискогуз вніс сьогодні на розгляд депутатів облради проект рішення про звіт керуючого справами виконавчого  апарату Львівської обласної ради про діяльність за 2016 рік.

Про це журналісту Leopolis.news повідомили в апараті облради.

Як зазначили наші співрозмовники, начальник відділу правової та кадрової роботи апарату облради Андрій Мельник написав зауваження до згаданого проекту рішення, зазначивши, що правових підстав для звіту керуючого справами виконавчого апарату немає.

У проекті рішення серед іншого є пункт, яким передбачається «зобов’язати керуючого справами виконавчого апарату Львівської обласної ради В. Харлова  дотримуватися  Регламенту Львівської обласної ради VІІ скликання та рішень Львівської обласної ради». Хоча дивно, як у правовій державі законослухняний чиновник може не дотримуватись нормативно-правових актів і закону.

Нагадаємо, що 16 лютого голови фракцій обласної ради К.Кеньо, Ю.Гудима, У.Дорош, П.Жукровський, А.Білоус, Б.Гагалюк внесли на розгляд депутатів два проекти рішень: про звіти першого заступника голови обласної ради і заступника голови обласної ради про діяльність за 2016 рік.

Як писав Leopolis.news, ці проекти рішень також не мають правових підстав для розгляду.

Джерело: leopolis.news