У Львові про свою роботу у році, що минає, відзвітували громадські інституції

29 Грудня 2016 10:35

Інституції громадянського суспільства Львівщини презентували результати проектів, реалізованих за фінансової підтримки Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства.

Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Громадські організації області обговорили проблеми та перспективні напрями співпраці з органами виконавчої влади, обмінялися своїм досвідом й особливостями співпраці із владними структурами, а також представили проекти, які вони реалізовували у 2016 році.

Такі заходи повинні сприяти кращому налагодженню співпраці між громадськими об’єднаннями і органами влади. Адже публічність має стати основою реалізації власних завдань як представників влади, так і громадського сектору”, – наголошує начальник відділу комунікацій з громадськістю Станіслав Безушко.

Зокрема, свої проекти презентували БФ “Перша Львівська Фундація”, Фонд “Відродження”, ГО “Центр Громадських ініціатив”, ГО “Центр просвітництва та розвитку людини”, ГО “Центр “Жіночі перспективи”, ГО “Центр громадської адвокатури”, ГО “Європейський діалог”, ГО “Західноукраїнський ресурсний центр”.

Крім того, під час зустрічі презентували звіт про виконання заходів сприяння розвитку громадянського суспільства у Львівській області та підбили підсумки навчань від Інституту лідерства та управління Українського католицького університету.

Захід організувала громадська організація “Центр просвітництва та розвитку людини” за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Джерело: lvivnews.com.ua